Σχετικά με εμάς

ΠΡΟΦΙΛ

Η ‘’Aνδριανόπουλος Δ & Κ ΟΕ’’ με διακριτικό τίτλο ‘’DK ACTION’’ δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας βιδών, εργαλείων, σιδηρικών, βιομηχανικών και αγροτικών ειδών καθώς και ειδών χρωματοπωλείου.
Με καθαρά πελατοκεντρική φιλοσοφία, ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών, εξειδίκευση του προσωπικού και παρακολούθηση των εξελίξεων τόσο της εγχώριας όσο και της ξένης αγοράς, σκοπός της ‘’DK ACTION’’ είναι να δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1970 από τον Χρήστο Ανδριανόπουλο και η ‘’DK ACTION’’ αποτελεί άξια συνέχεια της οικογένειάς του.
Ήδη διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που ικανοποιεί και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Τα προϊόντα της απευθύνονται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες τεχνίτες και έχουν εφαρμογή σε εγκαταστάσεις παντός τύπου όπως δίκτυα ύδρευσης, θέρμανσης, άρδευσης, ηλιακών συστημάτων καθώς και σε αγροτικές, ηλεκτρολογικές και οικοδομικές εργασίες.
Η μακρόχρονη επαγγελματική και προσωπική εμπειρία οδήγησε την εταιρεία στο να έχει μία εξέχουσα θέση στην αγορά του χονδρικού εμπορίου, ως προμηθευτής σημαντικών πελατών σε όλη την επικράτεια αντιπροσωπεύοντας μεγάλους εμπορικούς οίκους εσωτερικού και εξωτερικού.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η έδρα της επιχείρησης καθώς και οι αποθήκες της βρίσκονται στις Αχαρνές Αττικής επί της οδού Στ. Χειλετζάρη 16, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ., όπου διατίθενται πάνω από 20.000 διαφορετικοί κωδικοί ειδών.
Η εταιρεία είναι επανδρωμένη με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.
Οι μεθοδικές επενδύσεις, η εναρμόνιση με τις τεχνολογικές εξελίξεις, η εύρεση νέων προϊόντων και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της, είναι ο κορμός της ανάπτυξης και της ανοδικής της πορείας.

Φιλικά

Διονύσης Ανδριανόπουλος - Κώστας Ανδριανόπουλος